Flyttfirma Uppsala medarbetare bär flyttkartonger till flyttbilen

Vi hjälper dig flytta hela hemmet

Bohagsflytt

Boka din bohagsflytt här. Vi vet hur omständig en flytt kan vara. När all press och stress har lagt sin från att hitta sin nya hem ska man på tidsbestämd tid packa ner och rensa allting man äger. Efter över 15 år av att flytta bohag har vi blivit experter. Vi packar och monterar ner ert hem och ser till att det tryggt och säkert når ert nya boende. Vi är en lokal flyttfirma i Uppsala som flyttar hela erat bohag. Som modern flyttfirma i Uppsala har vi möjlighet att hjälpa er oavsett om ni ska flytta från en mindre lägenhet i stan eller från ett stort hus ute på landet. Ingen flytt är för liten eller för stor. Som kund känner du dig alltid trygg när du anlitar Barklunda som din flyttfirma. Vi kommer hjälpa dig snabbt, tryggt och effektiv vid flytt av ditt bohag.

Beställ en kostnadsfri offert på bohagsflytt

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Flyttar ifrån
Flyttar till

Vad ingår i flytten

  • Lastbilstransport från dörr till dörr
  • Ansvarsförsäkring
  • Lån av flyttkartonger
  • Skydd och säkring av möbler i lastbilen med spännband, filtar och bubbelplast. Överdrag för soffor och sängar ingår med.
  • Hjälp med RUT-avdraget – vi administrerar alla papper och skickar in allt till Skatteverket

Packning och montering

Nedmontering och uppmontering ordnar vi mot en timkostnad.

Vi kan även hjälpa till med: att sätta upp hyllor, lampor, hämta (Ikea/Mio/EM etc) möbler samt montera dessa.

Återvinning

I samband med din flytt kan vi även hjälpa till att köra saker till återvinningen mot en tippavgift.

Boka din bohagsflytt med Barklunda flyttfirma

Vi är en familjeägd flyttfirma i Uppsala som har över hela femton års erfarenhet av att hjälpa kunder med en stressfri bohagsflytt. Du kan lita på att vi flyttar ditt bohag enkelt, tryggt och med varsamhet. Vi är alltid fullt försäkrade om något skulle hända under din bohagsflytt.

I Uppsala kan du anlita oss som flyttfirma om du ska starta ett helt nytt liv i en ny stad såväl som om du ska flytta tvärs över gården. Vi är experter på att utforma våra tjänster flexibelt utefter dina behov.

Behöver du kanske hjälp med flyttstädning eller andra kringtjänster? Vi har alltid en bra lösning för dig. Du får även hjälp med att reda ut när och hur du kan använda RUT-avdraget. Vi vill att du ska kunna ägna dig åt det roliga med flytten och vi gör resten.