Flyttfirma Uppsala medarbetare ska utföra tungt lyft med sele

Gedigen erfarenhet av att flytta kontor

Kontorsflytt

Att flytta delar av kontoret eller hela företaget är en komplicerad process. Vi hjälper er flytta från kontoret samt packa upp och montera allt ni behöver. Vi hjälper till under hela flyttprocessen. Vi är experter i Uppsala på att flytta. Ni kan känna er trygga när vi flyttar alla era möbler, elektronik och annat. Vi utför flytten tryggt, enkelt och säkert. Vår kvalificerad personal tar hand om hela er flytt. Kontakta oss idag eller beställ en kostnadsfri offert.

Kostnadsfri offert på kontorsflytt

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi med en kostnadsfri offert

Flyttar ifrån
Flyttar till

När ni behöver hjälp att flytta kontoret

Vi har genom åren hjälpt många företag och butiker i Uppsala med olika typer av flyttar. En kontorsflytt kräver både planering och koordinering. Det är vi experter på.

  • Vi sköter alla delar som du vill och behöver ha hjälp med. Det inkluderar packning och montering så att verksamheten kan komma igång så fort som möjligt i den nya lokalen.
  • Vi utför allt från mindre flyttar inom samma lokaler till att flytta till nya lokaler. När det kommer till företag och butiker förstår vi att flytten ska gå snabbt och smidigt för att minimera produktionsbortfall. Vår långa erfarenhet hjälper er komma igång snabbt.
  • Du kan få hjälp med bortforsling och städning, vi ser till att utforma tjänsterna efter dina behov. Inget jobb är för stort eller för litet för oss på Barklunda flyttfirma.


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er med företagsflytten? Kontakta oss så får du all information du behöver. Du kan även alltid skicka efter en kostnadsfri offert.